Fødselsdag

Vi vil meget gerne fejre børnenes fødselsdage. Vi fejrer dem her i børnehaven eller på besøg hjemme hos barnet, alt efter hvilke ønsker, der måtte være for dagen.

Vi holder mange fødselsdage, både her i børnehaven og i jeres hjem. Vi nyder dem alle i fulde drag!

Vi mener, at fødselsdage godt må fejres med slik og andre søde sager, da det er en helt særlig dag. Men for at begrænse sukker mængden vil vi gerne foreslår følgende retningslinjer:

Hvis børnene skal have slikposer eller andet skal dette foregå til fødselsdagen og de gives forholdsvist tidligt ved fødselsdagens start.

Husk at en lille pose til et par kroner er rigeligt.

Hvis man holder fødselsdagen her i børnehaven, kan man evt. sende en  skål rundt, hvor børnene kan tage et par stykker slik.

Vand at drikke er at foretrække ellers max. 1 et glas saftevand eller lign. til hvert barn.

Hvis man holder fødselsdag i det tidsrum, hvor vi plejer at spise madpakker, er det vigtigt at huske, at det måltid, man giver børnene, skal erstatte børnenes madpakker. Det er nødvendigt, at børnene får mad, som kan holde dem mætte!

Der skal ikke slikposer med hjem i børnehaven til de børn, som ikke er med til selve fødselsdagen. Det er en rigtig sød tanke mange har, men dette er ikke nødvendigt, da slikposen hører festen til.

Håber, I vil tage dette som en positiv opfordring og kom endelig og spørg, hvis I er i tvivl, når det bliver jeres tur til at holde fødselsdag.