Praktiske ting i børnehaven

Kontaktoplysninger: Det er vigtigt at i som forældre sørger for at kontaktoplysningerne på nemintra er korekte således at vi kan komme i kontakt med jer ved behov. husk at opdatere oplysningerne når i får nyt telefon nr, skifter arbejde m.m.

Fuldmagter: Via intra bedes forældre udfylde fuldmagter på deres barn. det kan f.eks. være tilladelse til at barnet kan deltage i ture med bus m.m

Ferieindberetning: i god tid inden en ferieperiode vil vi bede forældre om at indberette ferie på intra. af hensyn til planlægning af personaleresourcer skal ferieindberetningen være så præcis som muligt. 

Intra / Mitkolding: på intra får i jævnligt nyt fra stuerne, info om aktiviteter, beskeder m.m. der for er det vigtigt at følge med på intra. 

Tjek ind: Når i kommer i børnehave om morgenen er det forældres ansvar at barnet bliver tjekket ind på tjek ind skærmen og ligeledes når man går hjem om eftermiddagen er det vigtigt at forældre sørger for at barnet bliver tjekket ud. 

Anden afhenter:  På tjekindskærmen kan angives hvis barnet hentes af andre end forældre. giv også gerne personalet besked hvis der er andre afhentere end forældre. 

Madpakke:  Barnet skal medbringe madpakke til frokost. Madpakken stilles i køleskabet på stuen.

Drikkedunk: Barnet skal medbringe en drikkedunk med Vand i. Vi bruger drikkedunke til frokost, Når barnet bliver tørstig i løbet af dagen, På ture ud af huset.  

Skiftetøj: Barnet har en kasse på rummet i børnehaven til skiftetøj. forældre bedes sørge for at der altid er lidt rent/tørt skiftetøj. 

Overtøj: Børnene skal medbringe overtøj efter vind og vejr. Det kan være flyverdragt, huer, handsker, støvler, regntøj, termotøj m.m. Tøjet må gerne hænge på barnets garderobe i børnehaven. Vi ser dog gerne at garderoben tømmes om fredagen så rengøringen kan komme til.

Det er forældrenes ansvar at tøjet er klar til brug - derfor er det en god ide at tjekke børnenes udetøj hver dag.

Bleer:  Bruger barnet ble skal de selv medbringes. 

Middagslur: Børnehaven har senge og soveposer til børn der har brug for middagslur. aftal med stuens personale hvilke behov barnet har. 

 Legetøj:  Legetøj må KUN medbringes på legetøjsdag. Børnehaven har legetøjsdag hver fredag. Der opfordres til at det der evt. medbringes ikke er større end det kan være på rummet. Legetøj medbringes på eget ansvar.

Telefon til stuen:  Stuerne har sit eget telefonnr. Stuen kan kontaktes på dette nr. i løbet af dagen. Vi modtager også gerne sms med besked fra jer. 

Stuerne har følgende numre:

Lilje - 30 16 86 84

Klokkeblomst- 30 16 86 82

Lyng -  30 16 86 79

Orkide -  30 16 86 78

Smørblomst-  30 16 86 81

Viol -  30 16 86 80


Navn i: Husk at får tydeligt navn i tøj, sko, madkasse, legetøj m.m. det gør det lettere at finde frem til rette ejermand. 

Tur på Cykel: Børnehaven har el ladcykler med plads til 4 børn. Vi bruger disse cykler til ture med små grupper af børn. Vi benytter naturligvis cykelhjelm til alle mand.