Praktiske ting i børnehaven

Kontaktoplysninger: Det er vigtigt, at I som forældre sørger for at kontaktoplysningerne på nemintra er korrekte således, at vi kan komme i kontakt med jer ved behov. Husk at opdatere oplysningerne når I får nyt telefon nr, skifter arbejde m.m.

Fuldmagter og tilladelser: Via intra bedes forældre udfylde fuldmagter og tilladelser på deres barn. Det kan f.eks. være tilladelse til at barnet må deltage i en tur på vores ladcykel.

Ferieindberetning: I god tid inden en ferieperiode vil vi bede forældre om at indberette ferie på intra. Forældrebestyrelsen har drøftet hvorledes børnehaven anvender ressourcerne bedst muligt i forbindelse med ferier og helligdage, og har pointeret, at ferieindberetningen skal være så præcis som mulig og tidsfristen skal overholdes.

Intra / Mitkolding: På intra får I jævnligt nyt fra stuerne, info om aktiviteter, fotos, beskeder m.m. Derfor er det meget vigtigt at følge med på intra. Hvis der er problemer med intra, så kom til personalet på stuen.  

Tjek ind: Når I kommer i børnehave om morgenen, er det forældrenes ansvar, at barnet bliver tjekket ind/tjekker sig selv ind på tjek ind skærmen. Ligeledes, når man går hjem om eftermiddagen. er det vigtigt, at forældrene sørger for, at barnet bliver tjekket ud/tjekker sig selv ud. 

Anden afhenter: På tjekindskærmen kan angives hvis barnet hentes af andre end forældrene. Giv også gerne personalet besked, hvis der er andre afhentere end forældrene. 

Madpakke: Barnet skal medbringe en madpakke til frokost. Madpakken stilles i køleskabet på stuen.

Drikkedunk: Barnet skal medbringe en drikkedunk med vand i. Vi bruger drikkedunke til måltider, når barnet bliver tørstig i løbet af dagen og på ture ud af huset.  

Skiftetøj: Barnet har en kasse på rummet i børnehaven til skiftetøj. Forældre bedes jævnligt tjekke kassen og sørge for, at der altid er lidt rent/tørt skiftetøj. 

Overtøj: Børnene skal medbringe overtøj efter vind og vejr. Det kan være flyverdragt, huer, handsker, støvler, regntøj, termotøj m.m. Tøjet skal være i barnets garderobe i børnehaven. Vi ser dog gerne, at garderoben tømmes om fredagen så rengøringen kan komme til.

Det er forældrenes ansvar, at tøjet er klar til brug. Vi opfordrer til, at I tjekker børnenes udetøj hver eftermiddag og sørger for, at alt er klart, vender korrekt og at tøjet er på sin plads - klar til dagen efter. 

Bleer:  Bruger barnet ble skal de selv medbringes. 

Middagslur: Børnehaven har senge og soveposer til børn, der har brug for middagslur. Aftal med stuens personale hvilke behov barnet har. 

 Legetøj:  Legetøj må medbringes på legetøjsdag. Børnehaven har legetøjsdag hver fredag. Tænk gerne over hvilket legetøj, der ville give mening at medbringe på en stue med ca. 20 andre børn. Vi anbefaler legetøj man kan samles om. Der opfordres til, at det der evt. medbringes ikke er større end det kan være på rummet. Legetøj medbringes på eget ansvar. 

Telefon til stuen:  Stuerne har sit eget telefonnr. Stuen kan kontaktes på dette nr. i løbet af dagen. Vi modtager også gerne sms med besked/fotos fra jer. 

Stuerne har følgende numre:

Lilje - 30 16 86 84

Klokkeblomst- 30 16 86 82

Lyng -  30 16 86 79

Orkide -  30 16 86 78

Smørblomst-  30 16 86 81

Viol -  30 16 86 80


Navn i: Husk at få tydeligt navn i tøj, sko, madkasse og legetøj m.m. Det gør det meget lettere at finde frem til rette ejermand. 

Tur på cykel: Børnehaven har el ladcykler med plads til 4 børn. Vi bruger disse cykler til ture med små grupper af børn. Vi benytter naturligvis cykelhjelm til alle mand.