Legeplads
Velkommen til institutionen

Velkommen til Børnehaven og Specialbørnehaven Løvetands hjemmeside.

Løvetand åbnede i 2015 og er beliggende på to adresser: Seestvej 10 og afdeling Mælkebøtten på W. Kiørboesvej 3. Der er en kilometer mellem husene – altså i gå afstand.

Både Løvetand og Mælkebøtten er det vi kalder tvillinginstitutioner. Det vil sige, at der i begge huse er en almen børnehave og en specialbørnehave.

Løvetand er dobbelt så stor som Mælkebøtten. I Løvetand er der plads til cirka 80 børn i almen børnehaven og 24 børn i specialbørnehaven. I Mælkebøtten er der plads til 40 børn i almen børnehaven og 12 i specialbørnehaven.

Der er cirka 20 børn på stuerne i almen børnehaven og 6 børn i specialbørnehaven.

Begge huse er dejligt lyse og indbydende. Løvetand er forholdsvis ny (2015) og naturligt indbydende, når alt er nyere.

Mælkebøtten er fra 1993 og har fået sin sjæl. Mælkebøtten har en skøn stor og parkagtig legeplads og er også på grund af sin størrelse en rigtig oase i dagtilbuds udbuddet.

Både Løvetand og Mælkebøtten har gymnastiksal og sanserum. Rammerne for et godt børnehavetilbud er til stede i begge huse. Rammerne for pædagogikken er de samme – vi tilstræber en rød tråd i den samlede indsats. Vigtigst af alt er, at børnehaven først og fremmest er til for børnene. Vi giver et pædagogisk tilbud, der følger det enkelte barn på vej i læring, udvikling og dannelse.

Og så glemmer vi selvfølgelig ikke, at barndommen er til leg, oplevelser og kammeratskaber.

Mælkebøtten